2024-2025 Akademik Yılı Bölümümüz Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerine Oryantasyon gerçekleştirildi.
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz tüm programları ile eş zamanlı olarak, Gıda Teknolojisi Programı 1. Sınıf öğrencileri için düzenlenen, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı “Oryantasyon Eğitimi” 02 Ekim 2024 tarihinde Yüksekokulumuz 4 nolu Salonu’nda gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakime Hülya Orak’ın açılış konuşması ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı temennilerinde ardından, Bölüm Akademik Danışman Hocaları Öğr. Gör. Cevdet Arıtaşı tarafından, Üniversite Rektörlüğü, Üniversitenin işleyişi, Yüksekokulumuzun tanıtımı, Yüksekokulumuz akademik ve idari yönetimi, Ön lisans yönetmelik ve yönergeler, öğrenci işleri, Gıda Teknolojisi Bölümünün tanıtılması, Akademik birimler dışında faaliyet gösteren birimlerin tanıtımı, NKUZEM sistemi, öğrencilerimizin faydalanabilecekleri alanlar (SKS, kariyer merkezi, dış ilişkiler merkezi, kKütüphane vb.) tanıtımı, sosyal ve kültürel imkanlar, akademik sınıf danışmanlığı görev ve sorumlulukları, bölüm laboratuarları ve laboratuvar ve atölye çalışmalarında uyulacak genel kurallar, işletmede mesleki eğitim 3+1, staj uygulamaları, yatay ve dikey geçiş, ulusal ve uluslararası öğrenci değişim programları (erasmus vb.) tanıtımı, öğrenci memnuniyet anketlerine katılım, iletişim yöntemleri birim internet sayfaları, duyuruların takibi, bağımlılıkla ilgili konular, hakkında oryantasyon eğitim verildi. Gıda Teknolojisi Programı oryantasyon eğitim sunumu için tıklayınız.