Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
21 Kasım 2024, Perşembe
English
Gıda Teknolojisi
Ana Sayfa
Kurumsal
Genel Bilgiler
Akademik
Yönetim
Akademik Kadro
Komisyonlar
Öğrenci
Öğrenci İşleri
Bilgi Sistemi
Sınavlar
Ders Katalogu
Ders Programı
Yeterlilikler
İstatislikler
Eğitim Programları
Eğitim Programları
Eğitim Amaçları ve Hedefleri (2025-2029)
Kalite - İç Kontrol
Danışma Kurulu
Kalite Elçileri
Anketler
Dokümanlar
Bilgi Paketi
Galeri
Galeri
2023-2024 Katalogu İçin Tıklayınız
2022-2023 Katalogu İçin Tıklayınız
2021-2022 Katalogu İçin Tıklayınız
2020-2021 Katalogu İçin Tıklayınız
2019-2020 Katalogu İçin Tıklayınız
2018-2019 Katalogu İçin Tıklayınız
2017-2018 Katalogu İçin Tıklayınız
2016-2017 Katalogu İçin Tıklayınız
2015-2016 Katalogu İçin Tıklayınız
2014-2015 Katalogu İçin Tıklayınız
2013-2014 Katalogu İçin Tıklayınız
2012-2013 Katalogu İçin Tıklayınız
2011-2012 Katalogu İçin Tıklayınız
2010-2011 Katalogu İçin Tıklayınız
Gıda Teknolojisi Ders Kataloğu
1. Sınıf
2024-2025 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
ATİ101
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
GTP102
Genel Mikrobiyoloji
3
2
5
GTP104
Gıda Kimyası
3
0
3
GTP107
Gıdalarda Temel İşlemler I
2
0
2
GTP101
Kimya I
2
1
3
GTP105
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
TMAT001
Matematik I
3
0
3
TDİ101
Türk Dili I
2
0
2
YDİ101
Yabancı Dil I (İngilizce)
2
0
2
Seçmeli
1.sınıf güz dönemi()
4
ÇEV001
Çevre Koruma
2
0
2
KYS001
Kalite Yönetim Sistemleri
2
0
2
Toplam AKTS:
30
2024-2025 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
ATİ102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GTP204
Gıda Endüstrisi Makinelerı
3
1
4
GTP203
Gıdalarda Temel İşlemler II
2
0
2
GTP202
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GTP201
Kimya II
2
1
3
TMAT002
Matematik II
3
0
3
TDİ102
Türk Dili II
2
0
2
YDİ102
Yabancı Dil II (İngilizce)
2
0
2
Seçmeli
1.sınıf bahar dönemi()
7
TBİT003
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
2
1
3
TMST001
Meslek Teknolojisi
2
0
3
GTP205
Özel Gıda Ürünleri
3
1
4
Toplam AKTS:
30
2. Sınıf
2024-2025 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
TGTP310
Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
2
0
2
TYSP202
Beslenme İlkeleri
3
0
3
GTP305
Bitkisel Yağ Teknolojisi
3
1
4
GTP308
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
3
1
4
TGTP405
Hijyen ve Sanitasyon
2
0
2
TGTP303
Meyve ve Sebze Teknolojisi I
3
1
4
TGTP301
Süt Teknolojisi I
3
1
4
GTP309
Tahıl Teknolojisi I
3
1
4
Seçmeli
2.sınıf güz dönemi()
3
UNİSEC-TBMYO 022
Beslenme İlkeleri
2
0
3
Toplam AKTS:
30
2024-2025 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
MYOSTJ01
Staj
0
2
5
Seçmeli
2.sınıf bahar dönemi()
25
TGTP414
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
2
0
2
GTP416
Biyoteknoloji
3
0
3
TGTP402
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2
1
3
TGTP415
Fonksiyonel Gıdalar
2
0
2
TGTP413
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
2
MYOİE01
İş Yeri Eğitimi
2
0
10
MYOİU01
İş Yeri Uygulaması
3
0
15
KGS002
Kalite Güvence ve Standartlar
2
0
2
TGTP411
Meyve ve Sebze Teknolojisi II
2
1
3
GTP410
Süt Teknolojisi II
3
1
4
GTP412
Tahıl Teknolojisi II
3
1
4
Toplam AKTS:
30