Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
21 Kasım 2024, Perşembe
English
Gıda Teknolojisi
Ana Sayfa
Kurumsal
Genel Bilgiler
Akademik
Yönetim
Akademik Kadro
Komisyonlar
Öğrenci
Öğrenci İşleri
Bilgi Sistemi
Sınavlar
Ders Katalogu
Ders Programı
Yeterlilikler
İstatislikler
Eğitim Programları
Eğitim Programları
Eğitim Amaçları ve Hedefleri (2025-2029)
Kalite - İç Kontrol
Danışma Kurulu
Kalite Elçileri
Anketler
Dokümanlar
Bilgi Paketi
Galeri
Galeri
Gıda İşleme Bölümü Kalite Elçisi
Öğr. Gör. Dr. AYSEL İÇÖZ
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme Bölümü