TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim ve TS 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Temel Eğitimi konulu Konferans
_02062025103956.jpg)
Meslek Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü Danışma Kurulu Üyemiz ve dış paydaşlarımızdan olan Trakya Birlik Entegre Tesisleri Arge Şefi Hatice Balcı tarafından, Bilgisayar Mühendisi Nilüfer Yılmaz ile birlikte 29.05.2025 Perşembe günü saat 14.30 da Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerine TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim ve TS 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Temel Eğitimi konulu Konferans düzenlendi. Konferans, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakime Hülya Orak’ın açılış konuşmasıyla başladı. Konferansta gıda işletmelerinde kalite güvence sistemleri ve örnek uygulamalar hakkında bilgiler verildi. Konferans sonunda, konuklarımıza hem teşekkürlerimizi sunmak hem de bu özel günü anımsatmak amacıyla Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Fatma Funda Özdüven tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik son buldu. Konferansa katılan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.