2024-05-14
YEMEK ÜRETİM TESİSİ GEZİSİ
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi programı 1. Sınıf öğrencilerim06.05.2024 tarihinde yemeklerimizin üretildiği Üniversitemiz yemek üretim tesislerine gezi düzenleyerek yiyeceklerimizin sağlıklı ve hijyenik üretim aşamalarını yerinde gözlemlediler. Yapılan gezide; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi,Beslenme Hizmetleri Şube Müdürü Mebrure Geçgel öğrencilerimizi;soğuk depolama, donmuş depolama, kuru gıda depolama ve yemek üretim alanlarını alanlarını gezdirerek catering hakkında bilgiler verdi. Ayrıca otomatik band sistemi ile yemeklerin servisi hakkında ve örnek numuneler alımı hakkında bilgilendiler. Öğrencilerimizin eğitimine verdikleri desteklerden dolayı yetkililere teşekkür ediyoruz.