2024-07-30

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünden, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümüne Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuzun Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerinin Laboratuvar uygulamalarında kullanılmak üzere, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Şube Müdürlüğü, Ürün Teknoloji Laboratuvarında kullanılan Kül Fırını, Protein Kjeldahl Tayin Cihazı, Sıcak Su Banyosu, Gluten Yıkama, Glutork Kurutma, Rutubet Ölçüm Cihazı, Manyetik Karıştırıcı, Kefeli Terazi, İbreli Terazi, Dijital Büret ve iki adet Elektrikli Isıtıcı  yönlendirilmiştir. 17.07.2024 tarihinde Tekirdağ Başmüdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Bihter Demirel, Ziraat Mühendisi Emine Mızrak ve TMO personelleri, Yüksekokulumuza gelerek  Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Funda Özdüven ,Gıda İşleme Bölümü  Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Hülya Orak ve Gıda İşleme Bölümü Öğretim Elemanları  tarafından karşılanmıştır ve Gıda Teknolojisi laboratuvarlarını gezerek cihazları teslim etmişlerdir.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü’ne ve Tekirdağ Başmüdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Bihter Demiral'a eğitim ve öğretime sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz.