Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
18 Mayıs 2024, Cumartesi
English
Gıda Teknolojisi
Ana Sayfa
Kurumsal
Genel Bilgiler
Akademik
Yönetim
Akademik Kadro
Komisyonlar
Öğrenci
Öğrenci İşleri
Bilgi Sistemi
Sınavlar
Ders Katalogu
Ders Programı
Yeterlilikler
İstatislikler
Kalite - İç Kontrol
Kalite Elçileri
Anketler
Dokümanlar
Bilgi Paketi
Galeri
Galeri
Haber Arşivi
Meyve ve Sebze İşleme
(2024-05-17)
Mikrobiyoloji Dersi
(2024-05-17)
Tübitak 2209-A Projesi
(2024-05-17)
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI UYGULAMALARA DEVAM EDİYOR
(2024-05-16)
YEMEK ÜRETİM TESİSİ GEZİSİ
(2024-05-14)
Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Teknik Gezi
(2024-05-14)
Toprak Mahsulleri Ofisi Gezisi
(2024-05-14)
2209-A Projesi
(2024-04-05)
Teknik Gezi
(2024-03-28)
Teknik Gezi
(2024-03-21)
Damak Köfte Teknik Gezisi
(2024-03-15)
İşlemede Mesleki Eğitim Bölüm Kurulu Toplantısı
(2023-12-28)
Bölüm Kurulu Toplantısı
(2023-11-03)
Oryantasyon Toplantısı
(2023-10-07)
Bahçıvan Gıdaya Teknik Gezi
(2022-06-08)
Dağlı Kardeşler Süt Ürünleri Teknik Gezisi
(2022-06-08)
Enoant Üzüm Ekstresi ve Üzüm Suyu Üretim Tesisine Gezi
(2022-06-07)
Teknik Gezi
(2022-03-16)